mikrohitelek

kapcsolat a mikrohitelekhezÚj Széchenyi Hitel Program
Beruházási Hitel

Hitel típusa
Futamidő (hónap)
12-120 hónap
Türelmi idő (hónap)
0-24 hónap
Kamat (%)
Hitelösszeg (Ft)
500.000 Ft-tól
50.000.000 Ft-ig

Kérjük töltse ki a táblázatot!
Az itt látható adatok tájékoztató jellegűek,
a kalkulátor a MiFiN Zrt. részéről nem minősül hivatalos ajánlattételnek! 

Vissza a főoldalra


hiteltermékek hitelfelvétel folyamata mikrohitelek törlesztőrészletei

Tisztelt Ügyfelünk!

Tekintettel arra, hogy a Kormány 47/2020. (III.18.) sz. rendelete lehetőséget ad a hitelező által üzletszerűen nyújtott hitel- és kölcsönszerződésből eredő kötelezettségek esetében fizetési haladék biztosítására, ezért kérjük, hogy nyilatkozzon arról, hogy a fizetési haladékot igénybe kívánja-e venni. Kérjük a nyilatkozatot a cég képviselője által, cégszerűen alálírva küldjék vissza.
Lehetőség van elektronikus úton (e-mail cím: info@mifin.hu) a nyilatkozat megtételére.

Természetesen a moratóriumhoz való jog mindenkit megillet 2020. december 31-ig vagyis ha az adott ügyfél jelenleg úgy gondolja, hogy még tudja fizetni a törlesztő részleteket, de azonban 1-2 hónap múlva kiderül számára, hogy mégis szüksége lenne a fizetési moratóriumra, úgy természetesen joga van ahhoz, hogy ezt kezdeményezze.

Ebben az esetben a MiFiN Zrt. 2020. december 31-ig a tőkefizetésre türelmi időt állít be, továbbá ezalatt az időszak alatt nem kell megfizetni az esedékes kamatokat, ezeket 2021. január 1-je után kell csak fizetni.

Reméljük, hogy minden kedves Ügyfelünk nagyobb kár nélkül fogja átvészelni ezt a nehéz időszakot, ehhez sok kitartást kívánunk!

Üdvözlettel:
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt.