mikrohitelek

kapcsolat a mikrohitelekhezPénzügyi Navigátor

A Magyar Nemzeti Bank kiemelt feladata a hazai lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése, aminek érdekében összetett tájékoztató tevékenységet folytat. Ügyféljelzések és kimutatások alapján a Pénzügyi Navigátor ismeretterjesztő anyagok egyik legfontosabb eleme a Pénzügyi Navigátor füzetsorozat, amelynek kiadványai nyomtatott és online formában egyaránt rendelkezésre állnak.

A sorozat internetes változatának valamennyi része hozzáférhető egy felületen, a Pénzügyi Navigátor honlapon, ám a kiadványok külön-külön is elérhetők, melyek hivatkozásait az alábbi táblázat tartalmazza.

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben. www.mnb.hu/penzugyinavigator


Vissza a főoldalra


hiteltermékek hitelfelvétel folyamata mikrohitelek törlesztőrészletei

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. december 31-ig meghosszabbította.

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben Ön jelenleg (2022. június hónapban) él a hitelmoratóriummal, 2022. július 31-ig nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2022. augusztus 1-jétől) élni kíván vele. Ezt megteheti személyesen bankfiókunkban, vagy online formában.

A nyilatkozattétel feltételeiről és módjáról a honlapunkon nyújtunk részletes tájékoztatást az Ön részére.

Nyilatkozatát az alábbi módon juttathatja el:
Elektronikus úton: info@mifin.hu
Személyesen: MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. 1037 Budapest, Szépvölgyi út 135.

Részletek itt

A jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel kiemelten kérjük, hogy lehetőség szerint Ügyfélszolgálatunkat ne keresse fel személyesen. Felmerülő kérdések, ügyintézés céljából az info@mifin.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben várjuk kérdéseit, észrevételeit, vagy tájékozódjon a www.mifin.hu oldalon.

Telefonos Ügyfélszolgálatunk (+36-1-90-90-290) a veszélyhelyzet ideje alatt korlátozottan elérhető, megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt.