mikrohitelek

kapcsolat a mikrohitelekhezMagunkról

A MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a Magyarországon tőkehiánnyal küzdő mikro- és kisvállalkozói körnek finanszírozási lehetőségeket biztosítson, különös tekintettel a KKV-k számára az Új Széchenyi Terv keretén belül meghirdetésre kerülő Új Széchenyi Hitel Program, így segítve az EU-hoz történt csatlakozás következtében megváltozott piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásukat. Alapvető célja ennek megfelelően nem a profit maximalizálása, hanem a kisvállalkozások minél szélesebb rétegeinek kedvezményes hitellel való ellátása. Az alapítók szándéka, hogy lehetőségeikhez mérten a vállalkozás rendelkezésére bocsátott saját forrásaikkal a kisvállalkozói réteg versenyképességét minél nagyobb mértékben előmozdítsák.

A társaság fontos feladatának tartja, hogy az Új Széchenyi Hitel Programhoz történő csatlakozással az Európai Unió által biztosított forrás minél nagyobb számú mikro- és kisvállalkozóhoz való eljuttatásával megteremtse hazánk kisvállalkozóinak esélyegyenlőségét az Unió piacán.

A cég tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélye birtokában és az engedélyben meghatározott feltételek szerint végzi.

Üzletszabályzat és ÁSZF (Acrobat PDF formátum) Letöltés

Panaszkezelési szabályzat (Acrobat PDF formátum) Letöltés

www.mnb.hu

 

Vissza a főoldalra


hiteltermékek hitelfelvétel folyamata mikrohitelek törlesztőrészletei