mikrohitelek

kapcsolat a mikrohitelekhezMagunkról

A MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a Magyarországon tőkehiánnyal küzdő mikro- és kisvállalkozói körnek finanszírozási lehetőségeket biztosítson, különös tekintettel a KKV-k számára az Új Széchenyi Terv keretén belül meghirdetésre kerülő Új Széchenyi Hitel Program, így segítve az EU-hoz történt csatlakozás következtében megváltozott piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásukat. Alapvető célja ennek megfelelően nem a profit maximalizálása, hanem a kisvállalkozások minél szélesebb rétegeinek kedvezményes hitellel való ellátása. Az alapítók szándéka, hogy lehetőségeikhez mérten a vállalkozás rendelkezésére bocsátott saját forrásaikkal a kisvállalkozói réteg versenyképességét minél nagyobb mértékben előmozdítsák.

A társaság fontos feladatának tartja, hogy az Új Széchenyi Hitel Programhoz történő csatlakozással az Európai Unió által biztosított forrás minél nagyobb számú mikro- és kisvállalkozóhoz való eljuttatásával megteremtse hazánk kisvállalkozóinak esélyegyenlőségét az Unió piacán.

A cég tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélye birtokában és az engedélyben meghatározott feltételek szerint végzi.

Üzletszabályzat és ÁSZF (Acrobat PDF formátum) Letöltés

Panaszkezelési szabályzat (Acrobat PDF formátum) Letöltés

www.mnb.hu

 

Vissza a főoldalra


hiteltermékek hitelfelvétel folyamata mikrohitelek törlesztőrészletei

Tisztelt Ügyfelünk!

Tekintettel arra, hogy a Kormány 47/2020. (III.18.) sz. rendelete lehetőséget ad a hitelező által üzletszerűen nyújtott hitel- és kölcsönszerződésből eredő kötelezettségek esetében fizetési haladék biztosítására, ezért kérjük, hogy nyilatkozzon arról, hogy a fizetési haladékot igénybe kívánja-e venni. Kérjük a nyilatkozatot a cég képviselője által, cégszerűen alálírva küldjék vissza.
Lehetőség van elektronikus úton (e-mail cím: info@mifin.hu) a nyilatkozat megtételére.

Természetesen a moratóriumhoz való jog mindenkit megillet 2020. december 31-ig vagyis ha az adott ügyfél jelenleg úgy gondolja, hogy még tudja fizetni a törlesztő részleteket, de azonban 1-2 hónap múlva kiderül számára, hogy mégis szüksége lenne a fizetési moratóriumra, úgy természetesen joga van ahhoz, hogy ezt kezdeményezze.

Ebben az esetben a MiFiN Zrt. 2020. december 31-ig a tőkefizetésre türelmi időt állít be, továbbá ezalatt az időszak alatt nem kell megfizetni az esedékes kamatokat, ezeket 2021. január 1-je után kell csak fizetni.

Reméljük, hogy minden kedves Ügyfelünk nagyobb kár nélkül fogja átvészelni ezt a nehéz időszakot, ehhez sok kitartást kívánunk!

Üdvözlettel:
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt.